Bjørkåsen hyttefelt, Hjelmeland

  • 4 soverom
  •   /  
  • 93 m2
  •   /  
  • Fra 4 890 000,-

Ledige hyttetomter på forespørsel salg@drommehytten.no.

Bjørkåsen hyttefelt, Hjelmeland

  • 4 soverom
  •   /  
  • 93 m2
  •   /  
  • Fra 4 890 000,-

Ledige hyttetomter på forespørsel salg@drommehytten.no

Ledige hyttetomter på forespørsel salg@drommehytten.no.

No items found.

Hytten leveres helt nøkkelferdig med god standard. Byggearbeidene er godt i gang og hytten vil være ferdigstilt innen juni 2022 og man kan derfor flytte rett inn.

Hytten har et stilfullt og moderne design med store vindusflater hvor man kan nyte den storslåtte utsikten og slipper inn mye lys. Kjøkkenet leveres komplett med hvitevarer. Stue og kjøkken har en praktisk åpen løsning og her får man også ekstra god takhøyde som gir en luftig og meget god romfølelse. Fra stuen har man utgang ut til en herlig markterrasse på ca 32 kvm samt et veldig kjekt overbygg på ca 20 kvm mellom hytte og utvendig bod som kan fungere som en koselig hagestue. I tillegg har man hele 4 soverom hvor man kan få inntil 10 sengeplasser (ikke køye), samt 2 bad, så her kan man nyte hyttetid med hele storfamilien.

Mulighet for båtplass i etablert båtanlegg like ved hyttetomtene med ca 5 minutters gange på fin gangsti. Båtanlegget er allerede etablert, men vil bli utvidet med enda flere båtplasser og boder. Båtanlegget har brygge og utrigger, og hver båtplass vil få 3 kvm bod. Det er mulig å kjøre ned og parkere ved båtanlegget om ønskelig.

Beliggenhet

Bjørkåsen Panorama ligger på nordsiden av Randøy med en fantastisk utsikt over fjorden og for de som er glad i både sjø og den flotte Ryfylkenaturen vil man her være midt i smørøyet. Om sommeren står sola opp i 05.00 tida og går ned ca 23.00 så her har man virkelig gode solforhold. Randøy er en perle i seg selv med langstrakt sjølinje og det er et yndet sted for feriegjester med et yrende båtliv og naturskjønne omgivelser. Kort vei inn til Hjelmeland sentrum som kan tilby det meste man måtte trenge for et opphold på hytta.

På vinterstid er det forøvrig kort vei til skiløyper i både Bjødnabu og Lyngsheia ( ca 30 min), samt et eldorado av skimuligheter og alpinanlegg på Gullingen ( ca 1 time).

Randøy er en landfast øy og reisetiden fra Stavanger er ca 1 times tid.

Se prosjektet hos finn.no

Kontakt oss

Om du skulle ha noen spørsmål, ta gjerne kontakt. Vår målsetting er fornøyde kunder.

Thank you! Your submission has been received!
Obs! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Geir Inge Iversen

Bestill katalog

Få med deg siste hyttenytt! Last ned vår katalog og prisliste i dag.

Bestill katalog