Hamregota hyttefelt i et særdeles flott fjellandskap. 


Det er tomter til salgs ved Sogn Skisenter på Hafslo i Luster kommune. I denne kommunen ligger Jotunheimen, Jostedalsbreen og Breheimen nasjonalpark med sine urørte og unike fjellområder. Det er mange muligheter for fjellturer, jakt og fiske i området.

Tomtefeltet ligger ca. 10 min. kjøring fra kommunesenteret Gaupne, ca. 15 min. fra Sogndal og henimot 4 timer fra Bergen.

Tomtepriser rundt kr 600.000,-

Hyttefeltet er regulert for 17 tomter, og 14 er fortsatt til salgs. Ferdig tilkomstvei går inn i feltet, og det er lagt El-kabler og rør for vann og avløp 2 meter inn på tomtene. Tomtene har størrelser fra 755 kvm til 1200 kvm, og prisene er fra kr 550.000,- til kr 650.000,-.

Flotte turløyper

Fra Hamregota hyttefelt har du utsikt mot Sogn Skisenter, se www.sognskisenter.no

Fra hytta kan du spasere et par minutter og rett inn i flotte turløyper – eller ta skitrekk opp til fantastisk panoramautsikt over fjellene i Sogn og deler av Jotunheimen. På vår- og sommerstid er det fortsatt skiføre i Jostedalen og på Sognefjellet, som ligger ca. en time unna – et område kjent for flotte toppturer.

Kjente fjellområder

På Sognefjellet Sommerskisenter kan du gå langrenn med panoramautsikt mot Fanaråken og andre flotte tinder. Det er også anledning til å ta dagsturer til Galdhøpiggen Sommerskisenter for alpin sommerglede

For mer info gå inn på www.sognfritidshus.no eller kontakt Brynjulf Brynjulfsen på telefon 97 77 28 44 eller på e-post: brbrynju@online.no

Ønsker du mer info om tomtene?
Ta kontakt med oss i dag!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Utvikling & design av 
Vecora