Om oss

Vi i Drømmehytten er flinke til å lytte, og vi er dyktige problemløsere.

Drømmehytten leverer hytter over hele landet. Siden 1985 har vi levert over 1250 hytter langs fjord og fjell i den norske natur, og vi har dermed markert oss som en solid aktør i markedet. 

Drømmehytten har egen produksjonshall vegg i vegg med administrasjonen, og hyttene blir produsert (kappet, merket og pakket) etter nøyaktige tegninger og beskrivelser. 
Vi i Drømmehytten er flinke til å lytte, og vi er dyktige problemløsere. Vi er også kjent for å stå på i hele prosessen – fra første henvendelse til hytten er ferdig – for å gjøre deg 100 % fornøyd. 
Vi er selv byggevare-grossister – det betyr færre ledd ut til deg som kunde, og dermed blir prisen lavere.  I vår egen fabrikk på Ålgård produseres hyttene i Precut system, men Drømmehytten kan også leveres som ferdige veggelementer.

Da settes hele vegger opp i vår egen produksjonshall og transporteres til tomten for hurtig montering av hele hytten. Drømmehytten er et varemerke til Bygg Engros AS, Opstadveien 10, 4330 Ålgård, org. nr. 988373958 MVA.

Utførende
Fagområde:Tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner Tiltaksklasse :1
Prosjekterende
Fagområde: Overordnet ansvar for prosjektering (bygning, anlegg eller konstruksjon, tekniske installasjoner) 
Tiltaksklasse :1
Utvikling & design av 
Vecora