Lindåsen, Nedre Sirdal.
En av de eldste hyttegrendene i Sirdalen.

Litt nord for Tonstad, i Agder fylke, finner du Lindåsen hyttefelt. Det ligger vakkert til i nedre Sirdal og er en av de eldste hyttegrendene i Sirdalen. Ved Lindåsen har man det en skulle ønske tilgjengelig og rett utenfor hyttedøren - rikt dyreliv, fjell, vidder, fiske, ski og mye mer. Kort og godt alt Sirdalen har å by på. Området ligger lett tilgjengelig med bil gjennom hele året og det tar kun rett i overkant av halvannen time fra Stavanger. Her kan du bruke hytten på tvers av årstidene hele året uten problem.

Hyttetomtene gir deg mulighet til å velge etter ditt behov. Utvalget er stort og mulighetene mange. Om det skulle være slik at en god utsikt til et glass vin er det du ønsker, finner du det. Eller om du ønsker å ha ditt eget lune paradis helt for deg selv, så får du det, men fortsatt med bilvei inn til hytten og fasiliteter tilgjengelig i nærheten.

Lindåsen tilbyr mye for både store og små, som barneskitrekk, bakeri, kanoutleie for å nevne noe. En trenger ikke å måtte gå langt for aktivitetene, og her ligger alt til rette for at hele familien skal kose seg.

Sjekk ut lindaasen.no eller kontakt oss for mer informasjon.

Få med deg siste Hyttenytt!
Last ned vår katalog og prisliste i dag

Ønsker du heller å motta katalog i postkassen din?

Personvern

Thank you! Your submission has been received!
Ops! Noe gikk galt. Prøv igjen.
Adresse
Bygg Engros AS
Opstadveien 10
4330 Ålgård
Åpningstider
Mandag - fredag
kl 08.00 - 15.30