Et flott landsted med båtplass og naustbod

I et attraktivt terreng for ferie og fritid ligger Vareneset hyttefelt på Fogn. (Atkomst: Kjør til Finnøy, ta bilferjen fra Judaberg i 15 minutter, kjør i 5 minutter på Fogn.) Det er flott sjøutsikt fra hele Vareneset, og hyttefeltet med foreløpig 18 hytter på 21 tomter er kjent for godt miljø og høy trivselsfaktor. Her kan du virkelig nyte ferielivet – med båtliv, fiske, bading og gode turer langs sjøen.

Drømmehytten tilbyr hytte m/selveiertomt for kr 3.200.000
Hyttemodellen Aune 2 (bildet) er nå til salgs på Vareneset. Egen båtplass og naustbod følger med. Innlagt strøm, vann og avløp.

Aune 2 er en moderne, koselig hytte med romslig stue/kjøkken og kvist på hemsen. Grunnflatearealet er 75 kvm i første etasje, og over hele hytten er det stor hems.

Det gis også mulighet for egeninnsats – dermed kan enda mer penger spares.

Resterende tomter er også til salgs
Tomter på Vareneset uten byggeklausul – du kan selv velge hyttetype og byggemåte – er til salgs for priser fra kr 890.000
til kr 1.290.000.

Kontakt Gjert Gjertsen på telefon 91 81 93 02 eller e-post gj.gjertsen@gmail.com

Dirdal

Er en moderne, praktisk hytte med hems. God utnyttelse av 50 kvm bruksareal. Smart vindusløsning. To soverom på hemsen. Pris kr 2.890.000 inkl. tomt, båtplass og naustbod.

Aune 2

Er en moderne, koselig hytte med romslig stue/kjøkken og kvist på hemsen. Grunnflatearealet er 75,2 kvm i første etasje, og over hele hytten er det stor hems. Pris kr 3.190.000 inkl. tomt, båtplass og naustbod.

Ønsker du mer info om tomtene?
Ta kontakt med oss i dag!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Utvikling & design av 
Vecora