Et solfylt landsted for aktivt ferieliv! 

Øya Vestre Bokn ligger i Bokn kommune på nordsiden av Boknafjorden. Her skal det bygges 12 hytter (fem er solgt) ved Sunnalandsstraumen, som er en lun perle omkranset av vakker "sørlandsnatur". Beliggenheten ganske flatt i terrenget gir solrike tomter året rundt.
Det er flere hyttemodeller å velge mellom. Du kan kjøpe tomt og byggesett og selv sørge for at hytten blir oppført – eller få hytten levert fiks ferdig med nøkkel i døren.

Selveiertomter med mulighet for båtplass
I et attraktivt terreng for ferie og fritid – med flott utsikt og sjøen som nærmeste nabo – er byggeprosessen nå i gang. Hyttene kan ha et bruksareal på 90 kvm og hems i tillegg. Selvsagt har hyttene innlagt vann, avløp, strøm og fiber. I tillegg kan det oppføres bod på 8 kvm.

Slik kommer du frem til hyttefeltet
Fra sør: 15 min. kjøring fra Arsvågen. Kjør en lokal vei til venstre på ferjeleiet – til Fv 891, og følg skilting til Loten/Loden.
Fra nord: Over på Vestre Bokn tar du første vei til høyre (Fv 890) – og så første vei til venstre (Fv 891) til Loten/Loden. Parkeringsplassen for hyttefeltet er like ved Lodavegen 585.

Dirdal

Er en moderne, praktisk hytte med hems. God utnyttelse av 50 kvm bruksareal. Smart vindusløsning. To soverom på hemsen. Pris kr 2.490.000 inkl. tomt og båtplass.

Aune 2

Er en moderne, koselig hytte med romslig stue/kjøkken og kvist på hemsen. Grunnflatearealet er 75,2 kvm i første etasje, og over hele hytten er det stor hems. Pris kr 2.790.000 inkl. tomt og båtplass.

Ønsker du mer info om tomtene?
Ta kontakt med oss i dag!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Utvikling & design av 
Vecora